Menu
Winkelwagen

De Yeshiva

 

Videokanaal van de yeshiva!

Wat houdt een Licentie in? En wat kun je ermee?

Tsedakah - Doneren

Contact

Rabbijn Sipporah Joseph is de enige Messiaanse rabbijn in Nederland en België!

 

Welkom bij de unieke yeshive! Een yeshive is Joodse onderwijsinstelling, een Joodse Bijbelschool. Het Messianic Yeshiva Talmud Torateinu Institute (MYTTI) bied online intensief en zeer uitgebreid afstandsonderwijs aan vanuit Joods perspectief. Opgericht door Messiaanse Rabbijn Sipporah Joseph. Onderwijs over de Joodse Hebreeuwse wortels van de Bijbel in een rijk spectrum van onderwerpen. Het onderwijs is echter niet schriftelijk zoals u gewent bent van de meeste afstandsonderwijs studies. U ontvangt bij elke leergang mp3 audio,- en andere media bestanden waaronder Powerpoint presentaties en video’s. Op de audio bestanden hoort u Rabbijn Sipporah Joseph het desbetreffende onderwijs geven. De presentaties horende bij de audio zijn uiteraard schriftelijk en als u een certificaat en/of licentie wenst te ontvangen dan dient u een schriftelijke opdracht in te leveren.

Studeer vanuit huis, flexibel, wanneer het u uit komt! Klik hier voor de eenvoudige stappen of bekijk de video! Wij zijn een particuliere (Messiaans) Joodse school waar alle leeftijden Bijbelstudies vanuit de Joodse wortels inclusief vanuit Briet Chadasja (Nieuwe Testament) kunnen genieten. MYTTI is ook uitstekend te volgen voor Christenen die geïnteresseerd zijn naar de Joodse wortels van de Bijbel.

Onze doelstellingen zijn:

  • Christenen helpen de context en Joodse achtergrond van de Bijbel beter te begrijpen;
  • Geven van gedegen algemeen Joods en Messiaans Joods onderwijs aan alle leeftijden;
  • Oprichten en versterken van de huidige Messiaanse onderwijzers en leiders;
  • Oprichten van een nieuwe generatie van Messiaanse onderwijzers, Pastors (voorgangers) en Rabbijnen;
  • Versterken van de Messiaans Joodse identiteit;

Het primair volwassenonderwijs bestaat uit 17 leergangen. Wij raden u aan om eerst de leergang "Wat Zijn de Joodse Wortels Van de Bijbel? Wat is Messiaans Jodendom?" te volgen. U kunt ervoor kiezen om losse leergangen te volgen of complete studies. De zogeheten licentie trajecten. Wij bieden twee volledige studies aan, ook genoemd Focus Opleidingen:

    1. Focus Opleiding: Joodse Wortels Van De Bijbel Fundament
    Zie lijst van alle leergangen, Focus Opleidingen en Korte Studies die wij aanbieden!