Menu
Winkelwagen

Keuze: Deze yeshiva (MYTTI) of de Kesjer cursus?

 Aanvullend onderwijs (artikelen, video's)

Focus Opleiding: Joodse Wortels Van De Bijbel Fundament

 • "Wij hebben al onderwijs ontvangen over de Joodse of Hebreeuwse wortels van de Bijbel via de Kesjer cursus.
  Wat kunnen wij nog van de rabbijn leren?"

  Ik heb door de jaren heen veel goede reacties gehoord over de Kesjer cursus en daar ben
  ik op mijn eigen manier ook trots op. De organisatoren achter de Kesjer cursus hebben een prachtige serie ontwikkeld om, met name Christenen, een eerste introductie te geven in de Joodse of Hebreeuwse wortels van de Bijbel. Zij doen heel goed werk. Eén van mijn studenten is tevens actief als Kesjer cursus docent. Ik geloof niet in een onderlinge competitie strijd, jaloezie en afgunst. Ik gun een ieder het licht in de ogen, ook de mensen achter de Kesjer cursus. Mijn yeshiva heeft echter uitgebreid onderwijs dat verder en dieper gaat dan de meeste onderwijs initiatieven in Nederland en België in Messiaanse en Christelijke kringen. Ik geloof dan ook in de visie die ik ontvangen heb voor mijn yeshiva.

  Het onderwijs in de yeshiva is tevens gebaseerd op afstandsonderwijs. Dit betekent dat u op eigen tempo kunt studeren nadat u digitaal het onderwijs ontvangen heeft. Het onderwijs is echter niet schriftelijk zoals u gewent bent van de meeste afstandsonderwijs studies.

  U ontvangt bij elke leergang mp3 audio,- en andere media bestanden waaronder Powerpoint presentaties en video’s. Op de audio bestanden hoort u mij het desbetreffende onderwijs geven. De presentaties horende bij de audio zijn uiteraard schriftelijk en als u een certificaat en/of licentie wenst te ontvangen dan dient u een schriftelijke opdracht in te leveren.

  Ik nodig alle Kesjer docenten uit om ook van mij te leren zodat uw huidige kennis flink wordt uitgebreid en u nog meer kunt doorgeven aan uw eigen studenten. Wij hebben hetzelfde doel voor ogen!

  Rabbijn Sipporah Joseph