Menu
Winkelwagen

Wat houdt een Licentie in? En wat kun je ermee?

MYTTI Alumni 

Focus Opleiding: Joodse Wortels Van De Bijbel Fundament


 • Messiaanse Rabbijn Joseph

  Aanvullend  Onderwijs (artikelen, audio)

   

   De yeshiva is opgericht door mij, Rabbijn Sipporah Joseph, met de volgende doelstellingen:

  • Geïnteresseerden van stevig Bijbelonderwijs vanuit Joods perspectief mee te geven waardoor diens persoonlijke geloofsbeleving versterkt wordt.
  • Een nieuwe generatie onderwijzers en leiders in Messiaans Jodendom
   (ook genoemd “de Messiaanse beweging”) op te richten. Een nieuwe generatie die geworteld is in sterk gefundeerd en gewortelde kennis en kunde van,- en goed doorvoert zijn in de Joodse wortels van de Bijbel. Daarnaast de vaardigheden hebben ontwikkeld om het onderwijs ook door te geven aan anderen.

  Waarom licentie opleidingen? Er zijn toch al genoeg onderwijs initiatieven in Nederland? Waarom alleen die van u erkennen?

  Studenten werken toe naar een licentie via de volgende opleidingen:

  • Focus Opleiding: Joodse Wortels Van De Bijbel Fundament, leidt op voor de
   Onderwijs Licentie / Teachers License
  • Focus Opleiding: Joodse Wortels Van De Bijbel Gevorderd, leidt op voor de
   Leiderschap Licentie / Leadership License

  Het klopt dat er al veel onderwijs initiatieven zijn in Nederland. Hier ben ik zeer enthousiast over. Het geeft ook aan dat er veel vraag is naar onderwijs vanuit Joods perspectief!
  Lees ook artikel: Keuze: Deze yeshiva (MYTTI) of de Kesjer cursus? Ik heb echter door de jaren heen geconstateerd dat er nog steeds een gebrek aan kennis en kunde is in het kader van diverse Bijbelse concepten vanuit Joods perspectief in het Messiaans Jodendom en binnen het Christendom. Ik ben Rabbijn sinds 2013 en heb de visie om het kennis niveau in de gemeenschappen te nivelleren door middel van de genoemde Focus Opleidingen.
  Een ieder die één van de Focus Opleidingen met goed gevolg heeft afgerond voldoet mijns inziens aan de basis kennis en kunde die elke Bijbel onderwijzer en leider in het Messiaans Jodendom en Christendom dient te hebben. De licentie is hierbij een soort waarborg en erkenning van kwaliteit, kennis en kunde die nationaal en internationaal aantoonbaar is, inclusief in Israël. De licenties worden in het Nederlands en Engels met mijn handtekening en apostille stempel afgegeven. Achter elke licentie (maar ook in het geval van certificaten) zit mijn rabbijnse bekrachtiging, autoriteit, bemoediging, mentorschap en levenslange begeleiding!

  Ik heb mijn licentie behaald… wat nu?
  Mazel tov! Dit is een belangrijke stap in uw ontwikkeling en godsdienstbeleving! U bent nu:

  • Lid van de MYTTI Alumni (geheel kosteloos). Uw naam wordt vermeld op deze webpage http://www.joodsewortelsvandebijbel.org/pages/alumni
  • MJOP (Messiaans-Joods Onderwijs Partner). In het Engels MJEP (Messianic-Jewish Education Partner). Tevens geheel kosteloos. Dit partnerschap houdt in dat ik achter uw eigen onderwijs initiatieven sta en dat u vanuit de yeshiva (MYTTI) begeleiding en praktische hulp kunt ontvangen. Dit geld ook als u een kring organiseert of een nieuwe gemeente begint waarbij u onderwijs geeft. Wellicht heeft u plannen om zelf een yeshiva op te richten in uw regio of in een ander land naar keuze!? Ik sta voor u klaar om u praktisch van dienst te zijn.
  • U krijgt als licentiehouder en MJOP een vermelding op deze webpage “Licentiehouders en Onderwijs Partners”, 
  • Een mazel tov mail wordt verzonden aan alle relaties om het heugelijke nieuws te communiceren.

  Gaarne een scan van een goede pasfoto van u naar mij toemailen zodat ik deze op beide websites kan plaatsen!


  Rabbijn Sipporah Joseph

  www.joodsewortelsvandebijbel.org

  Initiatiefneemster www.messiaansjodendomnederland.org
  rav@messianicyeshivainstitute.org